IV Всеукраїнський фестиваль «Під Покровом Тризуба» у Боярці

image
13 Травня 2019, 18:26
Поділитися:

Захід відбудеться 25-26 травня у парку Перемога у Боярці та буде приурочений до Свята Героїв.

Вхід вільний! На території облаштоване наметове містечко.

Ідея фестивалю – відновлення історичної пам’яті про події Української революції 1917-1921 років, задля розвінчування радянських міфів, активізації громади, зокрема, молоді, через популяризацію та спонукання до вивчення історії, виховання національно-патріотичного духу в дітей та молоді, шляхом проведення культурно-просвітницьких заходів.

Всеукраїнський фестиваль, спрямований на вшанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України, «Під Покровом Тризуба – 2019» вперше відбувся в м. Боярка у 2016 році. Організатори підтримали ідею відродження героїки періоду Української Революції 1917-1921 рр., що розпочали активісти з побудови меморіалу воякам Армії УНР.

Захід має своє оригінальне коріння: Боярка – епіцентр та очевидець державотворчих процесів УНР, їх активний учасник із потужним повстанським рухом, якому характерні соборницькі настрої та тривала боротьба до кінця 20-х р. ХХ ст.

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, Відділ Національно-патріотичне виховання Міністерство молоді та спорту України, Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА, ГО «Валькірія», Київська обласна державна адміністрація, Боярська міська рада.

Контактна особа: Мірзаєва Марина (організатор) – (097) 591 92 97, [email protected]

ПРОГРАМА фестивалю

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація