ТОП-6 подій у Білій Церкві, які варто відвідати на цих вихідних

image
10 Лютого 2019, 08:09
Поділитися:

У суботу та неділю білоцерківці зможуть подивитися у кіно нові яскраві фільми, серед яких фантастичний трилер «Скло» та нову версію комедії «1+1».

1+1: Нова історія

Фільм «1 + 1: нова історія» – вже третій ремейк французької стрічки Олів’є Накаш та Еріка Толедано «1 + 1», яка вийшла на екрани 8 років тому (вона, в свою чергу, заснована на реальній історії).

Перша американська адаптація повинна була вийти ще в березні 2018-го, проте через скандал навколо продюсера Харві Вайнштейна і подальшого банкрутства The Weinstein Company творцям «Голлівудської історії» довелося відкласти прем’єру і шукати нового дистриб’ютора.

Сюжет фільму в загальних рисах відповідає оригінальному: безробітний з кримінальним минулим Делл (Харт) наймається помічником до паралізованого мільйонера Філіпа (Кренстон). Поступово між ними зав’язується міцна дружба і Філіп заново вчиться радіти життю, на якому він після нещасного випадку поставив хрест.

 Скло

Кевін зі «Спліта», який страждає від розладу множинної особистості і супергерой Девід Данн з «невразливості» стикаються з лиходієм на прізвисько містер Скло. Паралельно психіатр у виконанні Сари Полсон намагається переконати всю трійцю, що ніяких супергероїв і суперзлодеев не існує (фатальна помилка). Новий фільм Шьямалана називають цікавим і хвалять режисера за створений на екрані світ, але в той же час відзначають, що якщо «Невразливий» випередив свій час, то «Скло» все ж кілька від нього відстало.

Джерело: Новости Білої Церкви