Порушення у документації «Нашого дому»

image
9 Лютого 2019, 17:09
Поділитися:

31 січня відбулася перевірка реабілітаційного центру змішаного типу «Наш дім», у ході якої виявлено низку недоліків у роботі із документацією. Про це на плановій нараді у міського голови 4 лютого доповіла начальник архівного відділу Бориспільської міської ради Марія Довгенко.

«Керівник установи Надія Литвиненко неодноразово наголошувала, що вона не знає, як правильно ведеться та чи інша документація. Тому я хочу звернути увагу керівників установ, організацій та підприємств, що відповідальні особи мають дотримуватися інструкції із діловодства – це основні правила, за якими формується документація, — сказала Довгенко. – Усі вимоги інструкції мають виконуватися і належно оформлятися. Звертайтеся, якщо потрібна консультація із цих питань».

Надія Литвиненко прийняла зауваження і пообіцяла виправити порушення, але зауважила, що до неї керівництва (а це майже рік) заклад не мав, тому не передав їй попередній директор відповідних папок, журналів тощо. «Чому не було перевірок документації установи до мене? — запитувала Литвиненко і нарікала, що керівник міського управління соцзахисту Любов Даниленко не завжди готова роз’яснювати вимоги щодо документації установи «Наш дім», яка входить до підрозділу соцуправління, згідно відповідного положення.
Людмила Ковальова, заступник міського голови, яка вела нараду, наголосила, що після протоколу висновків комісії можна буде говорити предметно про порушення в установі «Наш дім» та озвучувати рекомендації щодо їх усунення. Прогнозувалося, що, можливо, доведеться розшукувати зниклі документи закладу за попередні роки до зміни керівництва.

Ольга ІВАНОВА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама