В Броварах пройшли змагання зі спортивно-бального танцю «Броварський зорепад 2019»

image
10 Травня 2019, 10:20
Поділитися:

4 травня у залі спортивного комплексу Броварського вищого училища фізичної культури відбулися відкриті традиційні кваліфікаційні змагання зі спортивно-бального танцю «Броварський зорепад 2019», організовані Народним хореографічним ансамблем спортивно-бального танцю «ELERINA» та її керівником Іриною Бездушною. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

Для участі у змаганнях до нашого міста приїхали з різних регіонів Київщини (Броварів, Українки, Борисполя, Білої Церкви) та інших куточків України. Були діти різного віку, від зовсім маленьких до більш старших. Вважається, що, побачивши танець будь-якої людини, можна зазирнути в її душу, зрозуміти настрій.

Буквально в кожен рух потрібно вкласти всю повноту почуття, будь-то повага, захоплення, невдоволення, страждання, ніжність чи любов. Змагались як в парних розрядах та й індивідуальних. Особливо старалися найменші, для яких це був перший вихід перед таким широким загалом. Може не все в них виходило, але бажання довести, що вони все вміють було дуже великим.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed