«Югенергопромтранс» стає постійним спонсором юних футболістів

image
8 Травня 2019, 14:00
Поділитися:

Автор Visnik, Опубліковано: Травень 8th, 2019

Кожен гравець середньої вікової групи ФК «Переяслав» отримав комплект форми

Триває чемпіонат Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд сезону 2018-2019 року.

В минулій публікації наводилися результати стартового туру другого кола цих змагань за участі трьох переяславських команд міської ДЮСШ. (Нагадаю, всі три стартували з перемог у своїх групах).

В одинадцятому турі наші юнаки на виїзді в м. Славутич поступились місцевим командам: 0:1 – молодша група та 1:4 – середня вікова група.

Дванадцятий тур переяславці провели вдома проти ФК «Фаворит» м. Бориспіль. Молодші наші футболісти здобули перемогу 3:2. Команда середньої групи в разі перемоги могла переміститися на першу сходинку таблиці, адже грала проти лідера. На жаль, поразка 1:3, і ФК «Фаворит» відірвався ще на 3 очки.

У тринадцятому турі ми грали проти ФК «Прометей» з смт Чубинське. Молодші наші спортсмени зіграли внічию 2:2, а середні юнаки здобули впевнену виїзну перемогу 3:1.

В чотирнадцятому турі вдома приймали ФК «Каскад» (Бровари), лідера молодшої вікової групи. На жаль, переяславські футболісти не змогли нічого протиставити суперникам і поступилися 0:6.

Наші юнаки середньої вікової групи перед грою проти броварчан отримали нову футбольну форму (18 комплектів для польових гравців та два воротарські) від постійного спонсора ФК «Переяслав» – ТОВ «ЕПГ «Югенергопромтранс». Нагадаю читачам, це товариство виступило спонсором нашої команди під час передноворічного турніру в Славутичі, де ми здобули срібло. Форму вручив виконавчий директор компанії Андрій Мілюта. Тому наші футболісти вийшли на матч «заряджені» та мотивовані. І продемонстрували красиву, видовищну гру, розгромивши суперника 7:2. По три м’ячі забили В’ячеслав Мороз (Дівичківська ЗОШ) та Максим Лихота (ЗОШ №5), один гол на рахунку Стаса Горбового (ЗОШ №2).

Старші наші спортсмени в дванадцятому турі приймали лідера СК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка). Ми відставали в турнірній таблиці від суперника на три пункти. Однак наздогнати його не вдалося – у другому таймі гості двічі забили і перемогли 2:0.

В наступному турі наші футболісти на виїзді перемогли ФК «Омега» (Києво-Святошинський р-н) 4:0.

Гру чотирнадцятого туру переяславці провели вдома і мінімально переграли ФК «Максима» (Києво-Святошинський р-н) 1:0. До завершення чемпіонату залишилось чотири тури.

В’ячеслав Заболотній, тренер ДЮСШ

Джерело: Вісник Переяславщини