Одразу дві ірпінчанки вийшли у фінал конкурсу “Краса країни”

image
8 Травня 2019, 13:36
Поділитися:

Дві мешканки Ірпеня боротимуться за перемогу взагальнонаціональному конкурсі «Краса країни – 2019».  Для участі у фіналі Ірину Карпенко, ОленуСамойленко та ще 13 учасниць обрали шляхом онлайн голосування, яке тривало з 20березня до 25 квітня.

Читайте також: В Ірпені виступить гурт Kozak System
Вже 14 червняірпінчанки Ірина Карпенко та Олена Самойленко візьмуть участь у великому фіналізагальнонаціонального конкурсу «Краса країни-2019», який відбудеться на сцені Київського національного академічного театруоперети. Зараз усі фіналістки проходять підготовку до конкурсу, відвідуючи тренінги, семінари, салони краси, танцювальні студії тощо.

Серед почесних гостей заходу відомі громадські діячі, політики, спортсмени, бізнесмени, актори та зірки шоу бізнесу. Захід транслюватиметься онлайн на youtube каналах та в соціальній мережі Facebook. Подія буде висвітлена багатьма українськими телеканалами, радіо та інтернет порталами.
Попри те, що 15 фіналісток уже визначені, голосування за претенденток на корону триває. За умовами конкурсу у суперфіналінародні голоси та оцінки фахового журі підсумують і за цими результатами оголосятьпереможницю. Кошти, отримані від голосування, будуть спрямовані на закупівлюобладнання для дитячої онколікарні.
Такий конкурс вУкраїні проходить уперше. Організувала його ПершаВіце Місіс Земна куля 2018 Ірина Келлер.
ПідтриматиІрину Карпенко та Олену Самойленко можна, проголосувавши за них на сайтіконкурсу «Краса країни – 2019» https://krasakrainy.com/final.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня