До Чемпіонату готовий! Броварський «Юніон» в контрольному матчі з ФК «Альянс» отримав перемогу (ВІДЕО)

image
6 Травня 2019, 14:59
Поділитися:

Цієї неділі, 05.05.2019 року броварський футбольний клуб «Юніон» на стадіоні Броварського вищого училища фізичної культури провів останній контрольний поєдинок перед стартом Чемпіонату Броварського району з футболу серед команд першої ліги.
Суперником «юніонівців» став срібний призер минулорічного Чемпіонату Броварського району серед команд першої ліги ФК «Альянс» (Бровари).
Через те, що час матчу припав на поминальний день, багато гравців основного складу «Юніону» не брали участь у матчі, тому у президента цієї команди Руслана Семенця була можливість дати шанс проявити себе новачкам команди.

 
Матч розпочався за невеликої територіальної переваги команди «Альянс», яка більше часу володіли м’ячем, але через відмінну гру лінію захисту «Юніона» відкрити рахунок в цьому матчі їй не вдавалось. Ближче до середини першого тайму гра вирівнялась, гравці команди Руслана Семенця, який також допомагав своїм хлопцям на футбольному полі, поволі не тільки тримали оборону, а й намагалися першими відкрити рахунок матчу.
Це їм вдалося на 41-й хвилині першого тайму, коли гравці «Альянсу» помилилися, зупинивши грати після падіння свого одноклубника. Арбітр матчу Філіпов Олександр був поруч та не помітив порушення. «Юніонівець» Денис Наумчак, скористався зупинкою гравців суперника, вийшов сам на сам з голкіпером «Альянсу» та вдало реалізував свій момент і таким чином зробив рахунок 1:0 на користь команди «Юніон». Саме з таким рахунком і закінчився перший тайм матчу.

В другому таймі обоє тренерів почали робити заміни. Руслан Семенець поступився своїм місцем Слободянюку Євгену, який в свою чергу обмінявся своїм амплуа з новачком команди «Юніон» Дишлевим Сергієм, який до цього увесь перший тайм відіграв у захисті. Саме Дишлевий Сергій уже в статусі півзахисника через декілька хвилин від початку другого тайму скористався помилкою захисників ФК «Альянс», які створили штучне положення поза грою для двох гравців «Юніону», але третім був саме Сергій. Він вдало вбіг в штрафний майданчик та перекинув м’яч через голкіпера точнісінько у ворота, таким чином зробивши рахунок 2:0.

Решту другого тайму обидві команди намагалися заволодіти територіальною та ігровою перевагою, створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Одного разу, навіть, гравцям команди «Альянс» це вдалося, але перекладина врятувала ворота Вадима Коваля. Фінальний свисток арбітра матчу сповістив, що команда «Юніон» перемогла команду «Альянс» з рахунком 2:0

 
Після матчу виданню «At Brovary» вдалося взяти коментар у голкіпера ФК «Юніон» Коваля Вадима:
– Гра була дуже динамічна та тримала всіх гравців у напруженому стані. Суперник у нас був серйозний, тому давати слабину ми не мали права, попри те, що матч був товариським. Дуже вдало на високому рівні зіграла наша лінія захисту, яка майже не залишила мені роботи (сміється), – розповідає голкіпер ФК «Юніон».
Тож матч закінчився перемогою команди «Юніон» з рахунком 2:0 і команда Руслана Семенця з хорошим настроєм розпочне свою боротьбу в чемпіонаті Броварщини, який почнеться вже цими вихідними.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed