Стартувала онлайн-реєстрація в Ірпінський академічний ліцей

image
3 Травня 2019, 13:00
Поділитися:

Сьогодні у приміщенні Центральної міської бібліотеки відбулася прес-конференція присвячена відкриттю Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінської міської ради Київської області. У прес-конференції взяли участь заступник Ірпінського міського голови Олена Чернявська, начальник Управління освіти і науки ІМР Олег Білорус, в.о. директора ліцею Світлана Березинець та представники ЗМІ Ірпеня.

Метою прес-конференції було висвітлення питання щодо діяльності майбутнього ліцею. 
Ірпінський академічний ліцей – комунальний багатопрофільний навчальний заклад, який функціонуватиме за адресою: м. Ірпінь, вул. Гагаріна, 9 (окремий корпус Ірпінського економічного коледжу). Навчання в ліцеї відбуватиметься для учнів 9-11-х класів, але можливе відкриття 7-8-х класів у разі достатньої кількості бажаючих. Максимально можливе наповнення ліцею – 600 учнів. Зараховуватимуться школярі без попереднього конкурсного відбору, якщо кількість заявок перевищуватиме ліміт – можливе проведення тестування.

Навчання в Ірпінському академічному ліцеї – безкоштовне.

Навчання здійснюватиметься за такими напрямами:

біолого-хімічний (хімія, біологія, екологія);
фізико-математичний (математика, фізика);
економічний (економіка);
інформаційно-технологічний (інформатика, технології);
гуманітарно-правовий (іноземна мова, українська мова, правознавство).

Заявки на вступ у ліцей приймаються до 25 травня 2019 року шляхом заповнення реєстраційної анкети за посиланням. Подавати заявки можуть усі школярі Ірпінського регіону (Ірпінь, Ворзель, Коцюбинське, Гостомель).
Більше інформації можна знайти на сторінці Ірпінського академічного ліцею у Фейсбук та на сторінці ліцею на сайті Ірпеня.
Читайте також: В Ірпені обрали логотип нового ліцею
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня