Бровари у травні 2019-го: концерти, вшанування та публічні заходи – ОГЛЯД

image
30 Квітня 2019, 20:54
Поділитися:

Концерти Дана Балана і Сергія Піскуна, заходи до пам’ятних днів Тараса Шевченка, жертв Другої світової війни, а також святкування Дня матері. Ці та інші культурні події заплановані в травні у Броварах. Анонси подій оприлюднили місцевий відділ культури та сайти з продажу квитків.

Заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудуться із 5 по 12 травня. Попри зміщення акцентів, відділ культури анонсує головні події на 9 травня: урочистий мітинг біля меморіалу, частування кашею та спортивні заходи. Протягом усього травня у краєзнавчому музеї відбуватимуться оглядові та тематичні екскурсії.

12 травня відбудуться заходи до Дня матері. Зокрема, ГО «Духовність» збирається провести ходу «За сім’ю» від вулиці Короленка до майдану Свободи. Початок – о 14:00. А вже за півгодини – фестиваль християнської творчості в парку «Перемога». Окрім того, 17 травня о 17:00 ДЕНЦ «Камелія» влаштує концерт «Спасибі, мамо, за святу любов», який проведуть у МКЦ «Прометей».

Звітних концертів наступного місяця заплановано небагато. Хореографічне відділення Броварської міської дитячої школи мистецтв виступатиме 16 травня о 18:00 в МКЦ «Прометей». Там само 23 травня о 17:00 – вокальні та хореографічні колективи центру позашкільної освіти БНВО «Сузір’я дитячої творчості». А 25 травня о 17:00, теж у «Прометеї», – ХМ «Мальва».

18 травня о 14:00 в парку Тараса Шевченка традиційно вшановуватимуть Кобзаря. 21 травня о 13:00 у міській бібліотеці для дітей відбудеться виставка-подорож «Видатні місця України – край незвіданих красот», присвячена Міжнародному дню пам’ятників та історичних місць. А 30 травня о 10:00 в МКЦ «Прометей» – фестиваль дитячої творчості дошкільнят «Ми діти твої, Україно».

26 травня о 19:00 у «Прометеї» з концертом «Алые розы – одній тобі» виступить український поп-співак Сергій Піскун. А 31 травня о 19:00 у «Терміналі» – молдавський виконавець поп-музики Дан Балан.

Джерело: Трибуна Бровари