Вісник Кагарличчини — Ліцеїсти – баскетбольне майбутнє Кагарличчини

image
26 Квітня 2019, 20:49
Поділитися:

У Кагарлицькому НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей» великого значення надаємо фізичній культурі та спорту. Учні нашого закладу неодноразово  ставали переможцями районних змагань з багатьох видів спорту.

Дуже полюбили ліцеїсти порівняно молодий вид спорту, який культивується в Україні, Європі та в усьому світі, це – стрітбол, своєрідний варіант гри в баскетбол, який має безліч палких прихильників.

Так, команда хлопців нашого закладу, одержавши перемогу у фіналі районних змагань зі стрітболу серед учнів загальноосвітніх шкіл Кагарлицького району, брала участь в обласних зональних змаганнях, які проходили в м. Ржищів 2 березня. Хлопці показали майстерність та професіоналізм у цьому виді спорту, виборовши перше місце та здолавши команди Ржищева, Українки, Фастова та Обухівського району, вийшли у фінал обласних змагань.

Здобувши перемогу в зональних обласних змаганнях зі стрітболу, команда юнаків Кагарлицького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ліцей» у складі: Богдана Демиденка, Антона Поліщука, Дмитра Василюка (І курс) – вчитель фізичної культури Василь Мамій, Дениса Невмержицького (ІІ курс) – вчитель фізичної культури Роман Довгоп’ят, 12 квітня брала участь у фінальних змаганнях ІІ обласного етапу чемпіонату України з баскетболу 3×3 серед команд юнаків 2001 р. н. загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна Баскетбольна Ліга України 3×3).

У фінальних змаганнях брали участь шість юнацьких команд з Кагарлицького, Білоцерківського, Броварського, Баришівського, Богуславського, Києво-Святошинського районів.

Поступившись у фіналі за першість лише команді Броварського району з мінімальним рахунком, команда юнаків нашого закладу посіла високе ІІ місце й була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України, комітету з фізичного виховання та спорту, спортивної студентської спілки України.

Вітаємо наших спортсменів та їх наставників та бажаємо їм наснаги і подальших  перемог у спортивних змаганнях!

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна