Броварську об’їзну капітально відремонтує азербайджанська фірма до 2020 року

image
26 Квітня 2019, 18:39
Поділитися:

До 2020 року азербайджанська компанія  капітально відремонтує трасу М-01 Київ-Чернігів та Об’їзну дорогу Броварів, – про це на своїй сторінці у FB повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

За інформацією міністра, дорога будується за кредитні кошти ЄБРР і ЄІБ. За результатами міжнародного тендеру, його виграла азербайджанська компанія «Azvirt». У рамках цього проекту українці отримають додатково більше 200 робочих місць. Омелян зазначає:

Також Омелян вказує, що при будівництві за рахунок міжнародних кредитів, планування триватиме рік, підготовка тендерної документації і проведення тендерних процедур – два роки, а саме будівництво –  від 1 до 3 років.

Міністр інфраструктури подякував голові «Укравтодору» Славоміру  Новаку: «Ви зробили неймовірний обсяг роботи і вперше в історії всі кредитні лінії МФО використовуються і дороги будуються. А не як раніше: одне обіцяємо, а інше робимо! Або взагалі нічого не робимо».

Нагадаємо, Броварська об’їзна лідирує за кількістю скарг від постраждалих від ям водіїв.

Поліція вже склала десяток актів на Броварську дорожню експлуатаційну службу. У цьому році на дороги заплановано виділити 50 млрд гривень проти минулорічних 37 млрд грн.

 

Джерело: Трибуна Бровари