І забуяють горіхові сади

image
26 Квітня 2019, 18:20
Поділитися:

Тринадцятого квітня ПрАТ «Агрофорт» та сільські громади взяли участь у Всеукраїнському екологічному флешмобі «Висади свої горіхи». Адже озеленення планети знизить вміст вуглекислого газу в атмосфері! А плоди волоських горіхів містять багато поживних речовин та корисних мікроелементів для організму людини.

Тож ТОВ «НВФ «Урожай» Групи МХП безоплатно передало 150 саджанців горіхів для висадки.

Горіхи були висаджені працівниками Черняхівської сільської ради в парку села, а школярами села Черняхів – в пришкільному садку.

Слобідська школа також висадила 30 горіхів. Частина горіхів було передано у відділ освіти Кагарлицької РДА, з яких 5 штук було висаджено на території міської першої школи.

Також було закладено сад на фермі села Шпендівка.

Захід був проведений за підтримки Олександра Жукотанського, голови правління ПАТ «Миронівський завод з виробництва круп і комбікормів» Групи МХП.

Всі колективи – учасники флешмобу отримали винагороду — сертифікат на 1000 грн для придбання товарів у “Епіцентрі”.Більш детальну інформацію про флешмоб та участь в ньому можна отримати за посиланням https://www.facebook.com/events/402336277246958/?active_tab=about.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна