Постол – Мімун: бій відбудеться у Лас-Вегасі 27 квітня

image
26 Квітня 2019, 17:36
Поділитися:

Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі українець Віктор Постол свій черговий бій на професійному ринзі проведе 27 квітня у Лас-Вегасі. Суперником 35-річного спортсмена з Великої Димерки стане француз Мохамед Мімун. Мохамеду 31 рік, як професіонал він провів 23 бої, у яких отримав 21 перемогу, з них у двох – достроково. Дві зустрічі він програв.

Віктор Постол у залі Лос-Анджелеса

Постол має більший досвід. Зустріч із французьким боксером стане для нього 33-ю в кар’єрі. Українцю піднімали руку на честь переможця 30 разів, з них 12 поєдинків українець закінчив достроковою перемогою. Двічі Віктор Постол програвав.

Тільки за кілька днів до бою українець прибув до американської столиці грального бізнесу – Лас-Вегаса. До цього Віктор Постол майже 50 днів перебував у Лос-Анджелесі, де наполегливо готувався до зустрічі з французом, вже не вперше, до речі, на базі знаменитого спеціаліста з боксу Фреді Роуча. Українець тренувався в режимі щоденних дворазових занять, проводив спаринги. Останній тренувальний бій Постол під пильним поглядом американських наставників провів 19 квітня зі своїм кумом Іваном Редкачем.

«Дуже корисний спаринг ще й тому, що Іван, як і мій майбутній суперник, – шульга»,  сказав нам вайбером Віктор Постол.

Загалом український боксер перебуває у чудовому психологічному та фізичному стані. Хіба що, зауважує він, трішки вже втомився від Америки, давно не бачився з родиною.

«Безпосередньою підготовкою до бою я задоволений, все намічене нам вдалося виконати. Звісно, ми ретельно працювали над тактикою майбутнього бою. У двох словах – то я маю постійно контролювати хід поєдинка, не давати супернику нав’язувати свою волю. Мохамед суперник непростий, до того ж шульга. Але я налаштований лише на перемогу»– коментує Віктор.

Українець не залишиться у Лас-Вегасі без підтримки найближчого оточення. Вже кілька днів як до Америки прибула група підтримки у складі кількох чоловік, серед яких тренер Віктора Постола Олександр Поліщук, брат боксера Олександр Постол та інші.

Француз, в активі якого звання чемпіона Франції у 2016-му, чемпіона Європи (2017), чемпіона світу в першій напівсередній вазі за версією IBO (2018), називає Віктора Постола найсильнішим боксером серед тих, із ким він до цього зустрічався на професійному ринзі. Мохамед Мімун вважає за щастя, що йому випала доля боксувати перед американською публікою у Лас-Вегасі, і сподівається на перемогу над Віктором Постолом.

Мохамед Мімун. ФОТО – Boxingscene.com

Варто зазначити, що це вже не перший француз, із якими битиметься на рингу Віктор Постол. У 2012 році українець у 12-раундовому поєдинку в Києві здолав співвітчизника Мімуна Івана Менді.

Відомо, що трансляцію бою Постол-Мімун, що розпочнеться вже вранці 28 квітня, вестиме телеканал та сайт ХSPORT. Поєдинок триватиме 10 раундів, і він має статус елімінаторного. Переможець отримає право боксувати з наступним суперником за вихід уже на чемпіона світу.

Анатолій Гаркуша

ФОТО – Boxingscene.com

Джерело: Трибуна Бровари