24 квітня відбувся звітний концерт Броварської міської дитячої школи мистецтв

image
26 Квітня 2019, 12:41
Поділитися:

24 квітня 2019 року о 17.00 год. відбувся звітний концерт Броварської міської дитячої школи мистецтв.

На сцені концертної зали свою виконавську майстерність демонстрували учні музичного відділення. У концертній програмі звучали твори класичних, сучасних українських композиторів на різних музичних інструментах: фортепіано, скрипці, гітарі, бандурі, акордеоні, флейті. Всі учасники концерту є переможцями міського, обласного, всеукраїнських та міжнародних мистецьких конкурсів.

Колективи музичного відділення: хор молодших класів «Кантус» (керівник  Шатковська А. В., концертмейстер Вишневська Л.Р.), ансамбль бандуристів ( керівник Фадєєва С.О.) та ансамбль духових інструментів (керівник Рибченков В.В., концертмейстер Романюк Г.М.) порадували присутніх виконанням відомих музичних творів.

Приємною несподіванкою для всіх глядачів та для учениці по класу фортепіано Мещерських Дар’ї ( викладач Кратка І.М.) стало вручення їй грошової винагороди. На протязі навчального року Дар’я активно приймала участь в шкільних та міських концертах, ставала  переможцем у мистецьких конкурсах.  Колишній  викладач нашої школи Анастасія Комлікова  – сучасний  український композитор, член Спілки композиторів України під бурхливі оплески присутніх вручила Дар’ї свою відзнаку.

До звітного концерту готувалися і учні відділення образотворчого мистецтва. Разом з своїми викладачами Музиченко І.П. та Поливач К.М. вони підготували виставку художніх робіт різної тематики та безпосередньо до Великодніх Свят. Виставку прикрашали роботи з пластиліну.

Яскраві хореографічні постановки представили три зразкових колективи школи: «Альтаїр» ( керівники Волонцевич Ю.А. та Павлічкова І.А.), «Тріумф» ( керівник Карась А.Г., концертмейстер Романюк Г.М.), «Феєрія» ( керівник Євтушенко А.В., концертмейстер Багмет О.Г.).

Ведуча концерту – викладач музично-теоретичних дисциплін Добронравова О.Є. подякувала всім учням та викладачам  за яскраві та професійні виступи на сцені, а глядачів – за теплу і дружню атмосферу в глядацькій залі.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed