Початок локдауну в Макарові. Яка обстановка? – Макарів Діловий

image
22 Березня 2021, 16:37
Поділитися:

Сьогодні 22 березня, понеділок і перший робочий день нового локдауну. Яка ж обстановка в центрі міста? Що працює, а що – ні? Редакція «Макарова Ділового» вирішила поцікавитися.
Тож станом на 9 годину ранку в центрі міста було достатньо людей, як і в звичайні дні. Так само багато машин, по вулиці йдуть ті ж знайомі лиця… Якщо зайти всередину якогось торгівельного центру, то бачимо таку картину: магазини одягу не працюють, на відміну від магазинів зв’язку. Наприклад, магазин мобільної техніки «Жжук» в ТЦ «Віват» працює у звичному режимі. Також працює і магазин «Viasat» у тому ж торгівельному центрі. Ведуть роботу і центри обміну валют.
Як завше, працюють і продуктові магазини. Слід зазначити, що саме продуктові відзначаються особливою завантаженістю під час локдауну. Наприклад, навіть сьогодні зранку ( у робочий день!) у магазині Фора було не мало людей. А що вже можна казати про вихідні… Причина, чому люди ще більше йдуть до продуктових під час локдауну, не відома. Можливо, так вони знаходять хоч якусь розраду у часи, коли кав’ярні, кафе та інші заклади зачинені?..
До речі, про кав’ярні. Вони працюють на виніс. Каву чи якийсь смаколик купити можна, але, на жаль, поласувати ним всередині закладу не вдасться. Наприклад, «CoffeeNews» працює через спеціальне віконечко, де можна і зробити замовлення і там же його і забрати.
Також слід сказати і про ринок. З самого ранку туди вже вийшли торговці, але дуже скоро звідти й пішли, бо на перевірку прийшла Муніципальна поліція. Також на перевірку вона завітала і до приміщення Побутового комбінату.
Що ж до громадського транспорту, то маршрутки ходять у звичайному режимі.

Джерело: Макарів Діловий