АМБІЦІЇ ЧИ ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД: ЩО АБО ХТО ПЕРЕМОЖЕ?

image
18 Березня 2021, 18:06
Поділитися:

Коронавірусна хвороба не відступає: щодня спостерігається стрімке погіршення епідеміологічної ситуації по захворюваності, зокрема, у Києві – тільки сьогодні 1092 випадки. Чимало мешканців потребують госпіталізації, а гранична завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я вже сягнула 57,3%. У зв’язку з цим Київська міська влада вдалася до суворих обмежень, наближених до обмежень «червоної» зони, про що під час термінового онлайн-брифінгу повідомив мер Віталій Кличко.

Наразі відповідно до рекомендацій профільних міністерств в Шевченковому університеті продовжується дистанційна форма навчання, встановлена розпорядженням ректора, та в деяких інститутах і на факультетах окремими розпорядженнями директорів та деканів запроваджена змішана форма навчання, виключно для особливих потреб навчального процесу. 

Зважаючи на ці обставини, чи наважаться шановні кандидати на посаду ректора Київського національного університету Тараса Шевченка пан Володимир Бугров і пан Олександр Рожко, а також адміністрація Університету в особі ректора пана Губерського Леоніда Васильовича ризикнути здоров’ям співробітників та особливо студентів, які мають право голосу на виборах ректора, заради задоволення власних амбіцій – провести другий тур виборів?