Друге пленарне засідання другої сесії Бородянської селищної ради VIII скликання

image
14 Січня 2021, 04:28
Поділитися:

6 січня селищний голова Олександр Сахарук провів друге пленарне засідання другої сесії Бородянської селищної ради VIII скликання. Першим питанням порядку денного було дострокове припинення повноважень депутата Анатолія Федоренка (ПП «Наш край») у зв’язку з його призначенням на посаду старости Дружнянського старостинського округу. В подальшому більшістю голосів депутатів не було затверджено кандидатуру керуючої справами, не утворено виконком і комісії при ньому.

Начальник відділу освіти Тетяна Кравчук доповіла на засіданні щодо змін у структурі відділу, мова йшла про посаду сторожа. Цього дня також підтримано рішення про прийняття у комунальну власність Бородянської селищної ради опорного загальноосвітнього навчального закладу Загальцівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» та Майданівської ЗОШ І-ІІ ступенів. На завершення сесії найстарша серед старост Ольга Савенок (Шибенський округ) зачитала Присягу посадової особи місцевого самоврядування, яку склали старости всіх округів.

Селищний голова Олександр Сахарук анонсував третє пленарне засідання другої сесії на 28 січня та закликав  депутатів до активної й ефективної роботи в комісіях, а старост до максимальної комунікації з громадянами.

Друге пленарне засідання другої сесії Бородянської селищної ради VIII скликанняБородянська селищна рада.

Джерело: Бородянська селищна рада