В Немішаєво пройшов форум “Енергоефективне партнерство громад Київщини”.

image
15 Квітня 2019, 11:57
Поділитися:

В приміщенні ВП НУБІПУкраїни “Немішаївськийа грарний коледж” пройшов форум “Енергоефективне партнерство громад Київщини”. У форумі взяли участь заступник голови КОДА Дмитро Назаренко та представники депутатського корпусу області, а такожбільше 200 представників районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, міст обласного значення, ОСББ та ЖБК. Сквирський район на цьому заході представляли перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Славінська та начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Микола Ворушило.

Учасники форуму обговорили найактуальніші питання та тенденції розвитку у сфері енергоефективності. Головними темами для обговорення були:

– енергоефективність для ОСББ, місцевих громад, бюджетноїсфери: проекти МТД джерела фінансування, кейси;

– відновлювальна енергетика – шлях до економічного розвитку та енергонезалежності;

– термомодернізація громадських і житлових будівель: енергоаудит, проектування та реалізація.

Крім того, для ознайомлення зі зразками сучасного енергоефективного обладнання, матеріалами та новітніми технологіями, в рамках форуму працювала Виставка енергоефективних рішень. Учасники виставки продемонстрували свої концепти для бюджетної та комунальної сфер, а також житлового сектору.

Джерело: Сквира.info