Народний Рух України підтримав Петра Порошенка

image
15 Квітня 2019, 11:11
Поділитися:

Дата публикации: 15 апреля 2019.

Після численних звинувачень на адресу Порошенка, політична партія Народний Рух України несподівано підтримала діючого Президента України у боротьбі в другому турі виборів.

14 квітня 2019 року за ініціативи діючого Президента України мали відбутись дебати між самим Петром Порошенком та кандидатом у Президенти України Володимиром Зеленським. За інформацією опозиційного до ірпінської влади видання irpin.online, політичний захід на НСК “Олімпійський” підтримали симпатики місцевої ірпінської влади – “АТОшники та порохоботи”.

Презентацію новини на фейсбук-сторінці цього видання розкритикували користувачі.

Із назви «Ірпінські “порохоботи” та АТОшники “при міськраді” на засвітились порошенківських “дебатах” на Олімпійському.» стає зрозуміла ваша неповага до людей !!! І це явно особиста думка того хто писав … порохоботи,атошники при міськраді, порошенківських «дебатах»….. це не журналістика – а власна думка !!!! Викладена з неповагою до тих хто поважає чужий вибір і право на власний голос.

Наголошування на такому візиті зі сторони опозиційного видання, очевидно, є черговим негативним штрихом до діяльності місцевої влади.

Підтримуєте пороха то прапор вам на груди

І, мабуть саме тому що irpin.online позиціонує себе як опизиційне видання, в своєму повідомленні вони “забули” згадати про те, що дебати на НСК “Олімпійський” поїхали підтримати члени місцевого осередку партії Народний Рух України, які раніше прикриваючись посвідченнями журналістів іншого “громадського ЗМІ” атакували передвиборчий штаб Петра Порошенка в Ірпені. Результатом цього стали численні пости з критикою штабу Порошенка від журналістів-політиків.

Скрін відео на сторінці осередку НРУ у Ірпені

Інформацію про відвідини дебатів 14 квітня у Києві розміщено на офіційній сторінці Народний Рух України Приірпіння на фейсбук. Містоінформ раніше зазначав, що один із молодих членів політичної партії Народний Рух України в Ірпені є послідовним прихильником Петра Порошенка та брав участь в організації відомої акції “Кава на Хрещатику” на підтримку президента.

Після відкритої підтримки Народним Рухом України Петра Порошенка, події, що відбулись останнім часом в Ірпені, набувають зовсім іншого змісту. Не виключено, що публічна боротьба Народного Руху та їх політичні заяви є фарсом та намаганням маневрувати для отримання лояльних відгуків від потенційних виборців. Реальної опозиційності, як ми бачимо, годі очікувати.

А от депутат Ірпінської міської ради від ВО “Свобода” Лаврентій Кухалейшвілі, який раніше підтримав заклики до виставлення дружин дочок і мам порохоботів “на панель”, захищаючи позицію видання irpin.online, радикально відповів одному із користувачів фейсбук: “Підтримуєте пороха то прапор вам на груди!”.

Незрозуміло, чи дане висловлювання, власне як і попереднє, депутата місцевої ради відноситься також і до його вчорашніх соратників – членів політичної партії Народний Рух України? Нагадуємо, що члени цієї політичної партії останнім часом співпрацювали з Лаврентієм Кухалейшвілі, а місцеве видання irpin.online висвітлювало їхню діяльність у потрібному світлі.

Джерело: МИСТОИНФОРМ