Центр села Вища Дубечня на Київщині капітально відремонтують за 3,2 млн гривен

image
11 Листопада 2020, 18:29
Поділитися:

11 ноября 2020 г. 18:23

До кінця липня 2021 року повинні капітально відремонтувати центр села Вища Дубечня Вишгородського району Київщини. Місцева влада села довірили виконати ці роботи ТОВ “Афінацентр”. За 3,21 млн гривень підрядник повинен облаштувати в центрі нове покриття з ФЕМ і асфальтобетону, а також озеленити прилеглу територію.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 6 листопада 2020 року Вищедубечанська сільська рада уклала договір з ТОВ “Афінацентр” (*) на проведення капітального ремонту благоустрою центру села Вища Дубечня Вишгородського району Київської області. Ціна договору склала 3,21 млн гривень.

“Афінацентр” до кінця липня 2021 року повинно виконати демонтажні, земляні та електротехнічні роботи, прокласти труби, встановити опори та насоси для системи водопроводу і каналізації, улаштувати покриття з ФЕМ та асфальтобетону, встановити цегляні поребрики та бортові камені, озеленити територію.

в Телеграм

20 жовтня 2020 року Державна аудиторська служба оприлюднила моніторинг даної закупівлі. Аудитори встановили, що тендерна документація складена замовником без дотримання вимог закону, та зобов’язали усунути це порушення в п’ятиденний строк. Відповідь Вищедубечанської сільської ради станом на 11 листопада в системі ProZorro відсутня.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Афінацентр” зареєстровано в 2014 році. Статутний капітал – 70 тис. гривень. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель. Засновник – Іван Зигало. Директор – Олександр Фесенко.

За підсумками участі у публічних закупівлях ТОВ “Афінацентр” отримало 166 підрядів на 248,5 млн ​​гривень (без урахування нинішнього договору). Найбільший замовник – Військова частина Т0310 (дані Zакупівлі).

Читайте: У селі Лютіж на Київщині майже за 80 млн гривень побудують будинок культури

* ТОВ “Афінацентр” (код ЄДРПОУ: 39107995)

Фото: Вікіпедія

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона