Квіти в коробці – букет з ексклюзивним дизайном

image
19 Жовтня 2020, 16:06
Поділитися:

Квіти в коробці – букет з ексклюзивним дизайном

Раніше розкішні букети в коробках можна було побачити лише на фото в модних журналах та на кадрах кінострічок. Тепер такий особливий квітковий подарунок можна замовити та подарувати в будь-який час. Модний флористичний бутік Dicentra готовий вразити своїх клієнтів великою кількістю таких ефектних букетів.

Естетичний букет в практичному дизайні

Композиції у коробці декілька років тому стали справжнім трендом. Вано приваблюють не лише оригінальним дизайном. Має значення й практична складова оформлення – наявність флористичного оазису. Він забезпечує можливість продовжити життя розкішних квітів на більш тривалий термін. А отже – й моменти насолоди прекрасним подарунком. 

Букет у капелюшній коробці має багато переваг:

  1. Квіти закріплюють у флористичній піні. З цією метою стебло рослин роблять коротким. Кожна квітка в композиції правильно підрізана, тому вона краще вбирає вологу – і букет живе довше. 
  2. Оскільки квіти надійно зафіксовано на губці, навіть якщо коробка випадково нахилиться під час транспортування, композиція не втратить форму.
  3. Отримувачу чарівного букета не потрібно шукати вазу, а потім регулярно міняти воду в ній. Ці квіткові ансамблі потребують мінімального догляду: потрібно лише зволожувати губку раз в 1-2 дні.

Асортимент «Діцентра»

Флористи салону Dicentra шукають нові варіанти дизайну цих особливих букетів. Тому в каталозі цього квіткового інтернет-магазину представлено багато неповторних ідей оформлення. Будь-який букет квітів від модного флористичного бутіка гідний захоплення.

Асортимент постійно поповнюється неймовірно красивими композиціями лише з рожевих, червоних і білих троянд. Є також двокольорові букети та оригінальні мікси. Троянди прекрасно гармонують з еустомою та хризантемами: такі букети виглядають стильно та презентабельно. Квіти в шляпній коробці – це завжди маленьке диво, справжня насолода для очей.

Як вибрати букет в коробці на сайті Dicentra

Якщо ви хочете замовити квіти в коробці, вибрати букет можна по фото на сайті Dicentra. Фільтри допомагають впорядкувати асортимент не лише за ціною, а й за:  

  • розміром (S / M / L / XL);

  • основним кольором композиції;

  • квіткою (троянда, хризантема, еустома та ін.);

  • урочистим приводом (весілля, день народження, випускний та ін.);

  • адресатом (дружина, донька, мама і т.д.);

Якщо ви шукаєте особливий квітковий подарунок, обирайте букети в коробці від флористичного бутіка «Діцентра». Свіжість квітів, оригінальність оформлення та якісний сервіс гарантовано.

Матеріал розміщений на правах реклами

Читай «Вечірку» в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ