«За кілька місяців забезпечили 82 населені пункти Київщини 4G-покриттям»

image
19 Жовтня 2020, 15:03
Поділитися:

На Київщині покращилась якість мобільного зв’язку та доступу до мережі Інтернет. Відтепер на території 82 населених пунктів області діє 4G-покриття. Цього вдалося досягнути в рамках меморандуму про співпрацю між обласною державною адміністрацією та мобільними операторами. Про це повідомив сьогодні, 19 жовтня, очільник Київщини Василь Володін.

«У людей не має виникати жодних проблем із комунікацією, де б вони не були – ні в дорозі, ні в сільській місцевості. Це для нас пріоритетне завдання. Щоб забезпечити громадян якісним мобільним та Інтернет-зв’язком, розпочали ефективну співпрацю з мобільними операторами. Усього лише за кілька місяців нам вдалося зробити значні кроки в розширенні мережі 4G-покриття. Плануємо найближчим часом досягнути 100% результативності в цьому напрямі», – наголосив Василь Володін.

Нагадаємо: наприкінці вересня повідомлялось, що в 65 населених пунктах Київщини покращився зв’язок. Усього лише за місяць їх кількість збільшилась ще на 17. Очікується, що до кінця року забезпечення області якісним мобільним зв’язком значно покращиться.

Повідомляє пресслужба КОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація