Віктор Постол озвучив попередню дату рейтингового бою

image
6 Лютого 2019, 16:48
Поділитися:

Редакція сайту може не поділяти погляди авторів та не несе відповідальності за інформацію, опубліковану в розділі «Блоги». Відповідальність за зміст, достовірність фактів, цитат, власних назв та інших відомостей несуть автори текстів, розміщених у розділі «Блоги».

За попередньою інформацією, черговий бій чемпіона світу з боксу 2015 року в першій напівсередній вазі Віктора  Постола відбудеться 20 квітня. Поєдинок, швидше за все, Віктор проведе в Сполучених Штатах.

«Усі питання, повязані з наступним поєдинком, якими займається промоутерська компанія «Еліт Боксинг Промоушен» та менеджер Вадим Корнілов, остаточно зясуються тижнів за два. Тобто, і місце проведення, і хто конкретно буде моїм суперником. Це буде рейтинговий бій, –  повідомив «Трибуні-Броварів»  Віктор Постол.

Віктор Постол

Нині екс-чемпіон світу підтримує свою спортивну форму в Броварах на щоденних одноразових тренуваннях під керівництвом заслуженого тренера України Олександра Поліщука. Інтенсивніший етап підготовки розпочнеться дещо пізніше.

16 січня Віктору Постолу виповнилося 35 років. Він має твердий намір продовжувати кар’єру боксера-професіонала. «У мене є сили і бажання виходити на ринг», – наголосив спортсмен.

Свій останній бій боксер із Великої Димерки провів 23 червня 2018 року. У шотландському Глазго Постол зустрівся з британцем  Джошом Тейлором. Бій тривав 12 раундів і  судді віддали перевагу супернику Постола.

За свою кар’єру професійного боксера, яку він розпочав перемогою над угорцем Золтаном Віце 1 грудня 2007 року, Віктор Постол провів 31 поєдинок, із яких виграв 29.  3 жовтня 2015 року в американському місті Карсон (Каліфорнія)  українець у 10 раунді послав у нокаут аргентинця Лукаса Матіссе і завоював титул чемпіона світу за версією  WBC.

Анатолій Гаркуша

 

Джерело: Трибуна Бровари