у Вишгородському районі обладнано два сучасних стоматологічних кабінети

image
10 Квітня 2019, 15:35
Поділитися:

У зв’язку з численними зверненнями громадян очільник Київщини Олександр Терещук дав доручення обладнати в новозбудованих амбулаторіях Вишгородського району стоматологічні кабінети. В селах Старі Петрівці та Ясногородка менше ніж за місяць роботи амбулаторій загальної практики сімейної медицини було обладнано стоматологічні кабінети з новим сучасним обладнанням. Наразі в кабінетах вже працюють кваліфіковані медики.

Завдяки ініціативі Президента України щодо розвитку первинної медичної допомоги у сільській місцевості якісні медичні послуги стали доступнішими для жителів села. Це значить, що більше немає необхідності долати великі відстані до лікарень і нарешті можна отримати необхідну медичну допомогу на місці, зокрема пройти обстеження у лікаря-стоматолога.

Нагадаємо, за попередній місяць на Київщині було відкрито 5 нових сучасних амбулаторій, що стало можливим завдяки реформі децентралізації.

Стоматологічний кабінет у Старопетрівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини працюватиме щоденно, а у Ясногородській – за окремим графіком.

Отримати консультацію щодо прийому лікаря можна за телефонами:
(04596)39533 – Ясногородська АЗПСМ;
(04596)44501 – Старопетрівська АЗПСМ.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація