Засідання виконкому

image
13 Вересня 2020, 14:55
Поділитися:

10 вересня селищний голова Олександр Сахарук спільно зі керуючою справами Оленою Блащук провів чергове засідання виконавчого комітету. Відкриваючи його, він зачитав звернення Ініціативної групи рибалок громади щодо проведення суботника з благоустрою ставків та русла річки в смт Бородянка та запропонував включити це питання до порядку денного.

Першим питанням розглянуто інформацію депутата ради, директора КП БСР «Бородянкатепловодопостачання» Віктора Трухана про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення  Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади  до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року. Він зосередив увагу присутніх на декількох проблемних моментах, які буде винесено на чергову  бюджетну комісію. 

В подальшому затверджено склад та положення опікунської ради при виконавчому комітеті, надано дозвіл на розміщення з дотриманням  санітарних норм комплексу пересувних атракціонів на площі ім. Тараса Шевченка в Бородянці, розглянуто звернення Бородянської селищної первинної організації ветеранів України щодо організації окремого соціального магазину, тощо. 

У своєму виступі начальник відділу освіти Тетяна Кравчук доповіла щодо мережі закладів освіти Бородянської селищної ОТГ та інших питань. Заступник селищного голови Ольга Михальова винесла на обговорення алгоритм створення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів громади. Тривалим стало обговорення звернень громадян щодо встановлення засобів примусового зниження швидкості, щодо цього виступив заступник селищного голови Анатолій Федоренко. В підсумку вирішено взяти листи до відома та розробити загальну схему дорожнього руху, де врахувати всі соціальні та технічні аспекти питання.

На засіданні начальник служби у справах дітей Тетяна Вишняк представила матеріали комісії з питань захисту прав дитини та матеріали опікунської ради. Спеціаліст І категорії відділу з питань житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, техногенно-екологічної безпеки, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Алла Касьяненко – матеріали комісії виконавчого комітету із житлових питань та постійно діючої міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення.

Голова комісії  з питань забудови, архітектурного планування селища та реформування житлово-комунального господарства, начальник юридичного відділу Сергій Демченко подав на розгляд виконкому ряд заяв щодо присвоєння адресного номера земельним ділянкам громадян, сонячній електростанції  СЕС Вабля-1 та СЕС Вабля-2, тощо. 

Цього дня надано матеріальну допомогу на лікування 8 громадянам та одноразову матеріальну допомогу 4 учасникам АТО. А 3 громадянина отримають попередження за результатами розгляду  протоколів про адміністративне правопорушення. 

В завершальній частині членами виконкому підтримано ініціативу рибалок громади щодо благоустрою ставків у Бородянці на суботнику 13 вересня.  

                

Засідання виконкомуБородянська селищна рада.

Джерело: Бородянська селищна рада