Як жителям інших населених пунктів лікуватися у Білій Церкві безоплатно

image
6 Лютого 2019, 13:37
Поділитися:

Так, наприклад, подібну угоду Білоцерківська лікарня №3 вже уклала з КНП Фастівської районної ради «Фастівська центральна районна лікарня», Володарською центральною районною лікарнею, Сквирською центральною районною лікарнею. Мешканці цих міст та районів отримують на тих же умовах, як і білоцерківці. Найближчим часом Біла Церква укладе угоди з Узинською лікарнею та Рокитнянською центральною районною лікарнею.

Як відзначають у міській раді, Біла Церква не може сплачувати кошти за лікування жителів з інших міст зі свого бюджету. Для того, щоб жителі Білоцерківського району, об’єднаних територіальних громад в подальшому мали змогу отримати спеціалізовану медичну допомогу в інфекційному стаціонарі Білоцерківської міської лікарні №3, лікувальні заклади, в яких відсутні інфекційні відділення повинні укласти договір про лікування своїх жителів.

Тому, у міській раді закликають громадян активно впливати на адміністрації інших міст та сіл для отримання кваліфікованої допомоги за рахунок коштів, які держава спрямовує на кожного громадянина.

Читайте також: Незабаром у Білій Церкві відкриється новий сучасний кардіоцентр.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook!  

Джерело: Новости Білої Церкви