Інтернет-магазин меблів «GROWN» | Новини

image
4 Вересня 2020, 16:29
Поділитися:

Часи, коли вітчизняні меблі поступалися європейським за дизайном та зручністю, давно минули. Сьогодні високотехнологічне обладнання на українських фабриках дозволяє створювати якісні та стильні меблі, що перевершують за якістю імпортні аналоги.

Крім того, ціни на українські дивани, столи і крісла нижче, ніж в Європі або Америці, за рахунок застосування нашої власної сировини і замкнутого циклу виробництва: від закупівлі деревини до поставки продукції кінцевому споживачеві.

Придбати функціональні та недорогі меблі з оригінальним дизайном – легко, якщо знати, де шукати. Grown.com.ua – інтернет-магазин меблів в Києві з цінами від виробника.

У нас ви знайдете ретельно відібраний асортимент товару для інтер’єру в єдиному каталозі! Ми співпрацюємо з сертифікованими меблевими фабриками на Україні. Це перевірені часом фабрики та заводи, здатні поставляти надійну і гідну продукцію, яку купують і рекомендують іншим.

У нашому асортименті:

Моделі кутових диванів і крісел гарантовано подарують відпочинок і комфорт в офісі, в студії або вітальні.Дивани-трансформери з простим і надійним механізмом для щоденного використання. Вдень вони – зона відпочинку, ввечері – повноцінне спальне місце.Пуфи – приємне і модне доповнення для дизайну та інтер’єру. Повторюють форму тіла і подарують надзвичайне відчуття комфорту і розслаблення.Меблі для дитячих кімнат, м’які дивани і ліжка-машинки. Останні точно стануть втіленням мрії про гоночний автомобіль.

Ліжка різних видів, з підйомним механізмом, матрацом і нішею для білизни.Кухонні меблі. Куточки з місткими ящиками правильно організовують не тільки кухонний простір, але гармонійно впишуться в дизайн бару чи ресторану.Кращі класичні меблі з дерева, купити які ви можете за найдемократичнішими цінами.

Наші клієнти мають можливість придбати високоякісні меблі з 20% знижкою у порівнянні з ринковими цінами. За рахунок чого виникає ця різниця? У вартість купленого вами товару не входить:

оренда залів і складських приміщень з їх комунальними послугами;зарплата і премії незліченною продавцям, менеджерам і персоналу;реклама товару і магазину;адміністративні витрати.

Будьте впевнені: придбавши меблі в Grown.com.uaодного разу, ми станемо вашими друзями на довгі роки!

Телефони: (044) 362 40 55; (067) 112 10 50; (099) 558 54 41; (063) 683 83 45.

Адреса: вул. Івана Виговського, 9 (Маршала Гречко).

Працюємо щоденно з 10:00 до 19:00.

Джерело: Новости Броварів