У Броварах планують капітально відремонтувати ще 6 дитячих майданчиків

image
6 Лютого 2019, 03:29
Поділитися:

4 лютого 2019 року виконком  міськради надав управлінню будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту функції замовника на виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання робіт на 6 об’єктах міста. З початку 2019 року подібне рішення було прийнято стосовно ще 4 об’єктів: 2-х дитячих та 2-х спортивних майданчиків. 

Цього разу мова про капітальний ремонт 6 майданчиків: 4 дитячих та 2 – спортивних:

дитячого майданчика по вул. Ярослава Мудрого, 36, 36-А в м. Бровари;
спортивного майданчика по вул. Голуба Аркадія, 5 в м. Бровари;
дитячого майданчика по вул. Володимира Великого, 4 в м. Бровари;
спортивного майданчика по вул. Кобзарській, 4 в м. Бровари;
дитячого майданчика по вул. Симона Петлюри, 19 в м. Бровари;
дитячого майданчика по вул. Київській, 310, 310-А в м. Бровари.

Капітальні ремонти відбудуться у рамках загальноміської цільової Програми з будівництва, реконструкції, встановлення та облаштування дитячих ігрових, спортивно-ігрових та спортивних майданчиків у м. Бровари на 2018 -2022 роки, затвердженої Броварською міською радою 21.06.2018р.

Усі майданчики розташовані у старих дворах міста біля «хрущівок» і давно потребують оновлення, відповідно до численних звернень як мешканців, так і депутатів БМР.

Але вірогідність повної реалізації цих проектів дещо сумнівна з огляду на те, що 8 січня 2019 р.  виконком уже надавав функції замовника на капітальній ремонт 4-х досить великих дитячих та спортивних майданчиків. І це не рахуючи ще п’яти майданчиків, проекти на капітальний ремонт яких мали бути розроблені в минулому році, відповідно до рішень виконкому. Останній надавав функції замовника УЖКГ протягом червня-липня 2018 р., але  проекти так і не було розроблено та реалізовано.

Після багатьох років, протягом яких міська адміністрація фактично не цікавилася станом дитячих та спортивних майданчиків на територіях комунальних ЖЕКів, відбувається підвищена зацікавленість у цьому напрямку. Але наскільки ця активність буде результативна – велике питання.

Нагадаємо, неодноразово на сесіях міської ради та на профільних комісіях депутати наполегливо піднімали питання щодо доцільності розробки численних проектів, які просто накопичуються, а в бюджеті немає стільки коштів на їх реалізацію. При цьому за кожний проект сплачується чимало бюджетних коштів, витрачається час чиновників та розпорошуються ресурси. Що стоїть за такими благими намірами – спостерігатимемо.

Ангеліна Козлова

Фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари