Броварчанка Наталія Повстяна феєрично виступила на сліпих слуханнях вокального телешоу «Голос країни-9» (ВІДЕО)

image
5 Лютого 2019, 11:32
Поділитися:

В неділю 03.02.2019 в ефірі телканалу 1+1 транслювався черговий ефір дев’ятого сезону вокал-шоу «Голос країни».

Вже другий вокаліст в цьому сезоні представляє наше місто Бровари в популярному телепроекті. Шістнадцятирічна Наталія Повстяна, яка чотири роки тому брала участь у дитячій версії цього телешоу, заспівала для Дана Балана, Монатіка, Тіни Кароль та Потапа вже в дорослому дев’ятому сезоні “Голосу країни”. Виконала броварчанка пісню Тіни Кароль «Сила висоти».

 

На відміну від участі у проекті чотирирічної давності, де після виконання пісні Наталії Могилевської «Каюсь», до броварчанки не повернувся жоден із суддів, цього разу голос Наталії Повстяної влучив у душу трьох із чотирьох суддів. Свої крісла повернули Дан Балан, Монатік та Потап. Саме Потапа дівчина вибрала у якості свого тренера. 

Тіна Кароль була також у захваті вокальних даних Наталії. Це довели її обійми.

 
За феєричним виступом броварчанки у студії спостерігали її батьки та друзі, а по телевізору вся Україна. Немає сумніву, що з такими вокальними даними у Наталії Повстяної є всі шанси, як мінімум дійти до суперфіналу, а там, як то кажуть, загадувати наперед не будемо.

Нагадаємо, що два тижні тому броварчанин Андрій Хорисенко приймав участь в сліпих слуханнях, повернув три крісла вокального телешоу «Голос країни-9» та пройшов у наступний етап вокальних перегонів за звання кращого вокаліста країни.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed