На вибори в день народження: як голосують у Шевченківському районі

image
31 Березня 2019, 13:39
Поділитися:

Сьогодні, 31 березня, з самого ранку українці обирають нового Президента. У виборчій дільниці на вулиці Січових Стрільців, 60, голосування проходить спокійно і без черг.

Станом на 13 годину проголосувало більш ніж 800 громадян.

На виборчій дільниці примітними  є люди похилого віку. Їх значна кількість, які попри поважний вік прийшли зробити свій вибір . Відтак, 82-ріічна киянка поділилася з “Вечірнім Києвом” враженнями.

Чесно кажучи, сил йти на вибори не було. Вік дається в знаки, проте  для мене є головним, аби мій голос не пішов комусь іншому. Це мій вибір і я маю його зробити. Це майбутнє моїх дітей та онуків. І хоч це лише один голос він може стати вирішальним. Тож молодше покоління і більш старше я прошу не нехтувати цим, – коментує пенсіонерка Тетяна.

Серед студентів також було багато активних, деякі навіть прийшли у свій день народження.

Сьогодні мені виповнилось 18 і я нарешті зможу проголосувати.  Сподіваюся, людина, на яку обрав,  не підведе, а допоможе нашій країні, – розповів студент Іван.

За межами виборчої дільниці люди не стримуються і починають активно обговорювати свій вибір. За ситуацією на дільниці пильно слідкує поліція.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ