Рейтинг Сабадаша зростає… (оновлено 30.03.2019)…

image
30 Березня 2019, 19:39
Поділитися:

30.03.2019. Ще п”ять місяців тому ми побачили, що після трьох років перебування на посаді міського голови рейтинг Сабадаша став помітно зростати. На той час його готові були підтримати більше людей, ніж на виборах 2015 року.

Сьогодні ми помітили ще одну тенденцію — збільшується кількість васильківців, які готові активно захищати свій вибір та протидіяти спробам місцевих «опозиціонерів» дискредитувати Сабадаша та їх намаганням ускладнити виконання ним обов”язків міського голови…

28.10.2018.   Як правило, підтримка обраних осіб з часом падає. Незважаючи на це, рейтинг міського голови Володимира Сабадаша зростає три роки поспіль. Причин тут декілька.

Перша. Разючий контраст між результатами діяльності попередніх міських голів, починаючи з початку 2-х тисячних років.  З кінця 2015 р. до цього часу у Василькові зроблено більше, ніж за попередні 15 років. Зміни на краще очевидні. Цього можуть не помічати тільки дуже заангажовані люди.

Друге. Недолугість і персональний склад місцевої опозиції. Її критика на адресу Сабадаша додає останньому тільки авторитету, оскільки звучить з боку осіб з дуже неоднозначною репутацією (не бачать брєвна в своєму оці, зате ці брьовна добре бачать мешканці міста).

Третє. Персональний склад кандидатів на посаду міського голови на минулих виборах та їх нікчемні результати. До цього часу будь-якої альтернативи Сабадашу так і з”явилося…

У 20015 році мені вдалося з великою точністю передбачити результати виборів міського голови, вони виявились на суттєво точнішими за ті, які передбачали опитування, проведені авторитетними організаціями.

Підсумовуючи скажу, що на основі власних спостережень з великою достовірністю можна стверджувати, що діяльність Володимира Сабадаша на посаді міського голови підтримує більше половини мешканців Василькова…

Джерело: Рідне місто