Ще понад тисяча маленьких киян отримають путівки на оздоровлення

image
30 Березня 2019, 16:45
Поділитися:

У рамках виконання Міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019 рік було виділено 28,9 млн грн на закупівлю санаторно-курортних путівок для ветеранів війни та праці, членів сімей загиблих ветеранів війни, яким виповнилось 18 років, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб з інвалідністю, дітей війни, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Про це повідомили у департаменті соціальної політики КМДА

Наразі закуплено 1250 путівок до санаторіїв ім. Горького у м. Одеса, «Славутич» у м. Верхньодніпровськ Дніпропетровська обл., «Нафтуся Прикарпаття» – с. Модричі Львівська обл., «Алмаз» – м. Трускавець, «Верховина» – с. Сойми Закарпатська обл., «Карпати» – с. Карпати, Закарпатська обл., які можна отримати у районних Управліннях праці та соціального захисту населення, – зазначив директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

Оформити та отримати путівку можна в Управліннях праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації, надавши відповідні документи. 

Для одержання путівки потрібно подати:

  • заява;
  • медична довідка лікувальної установи за формою 070/о;
  • документ, який підтверджує належність особи до відповідної пільгової категорії.

Детальніше за посиланням.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ