День відкритих дверей на виробництві у Сквирській філії корпорації «ЕЛТЕКС»

image
29 Березня 2019, 18:48
Поділитися:

За ініціативи Сквирської районної філії Київського обласного центру зайнятості організовано та проведено День відкритих дверей на виробництві у Сквирській філії корпорації «ЕЛТЕКС»

В заході взяли участь 20 безробітних громадян.

Під час проведення заходу директор Сквирської філії корпорації «Елтекс» Биков Яків Михайлович ознайомив присутніх з характером, умовами, специфікою роботи підприємства та основними вимогами до потенційних претендентів. Безробітні громадяни ознайомилися також з виробничим процесом по пошиттю жіночого одягу.

Корпорація «Елтекс» – підприємство високої технології та культури виробництва швейних виробів. У корпорації не лише ефективно вирішуються економічні питання, а й також здійснюється соціальний захист працівників, поліпшуються умови праці та техніки безпеки. Підприємство надає кожному працівнику соціальні гарантії.

Сквирська філія корпорації «ЕЛТЕКС» має наступні вакансії: швачки, прасувальники, вантажники, дублювальники, різальники сировини.

Після закінчення заходу троє безробітних громадян пройшли індивідуальну співбесіду з роботодавцем.

Проведення Дня відкритих дверей на виробництві є корисними заходом для роботодавців, адже служба зайнятості здійснює підбір кваліфікованих кадрів, надає можливість проходження стажування та професійного навчання на виробництві та допомагає незайнятим громадянам, які зареєстровані в службі зайнято

Джерело: Сквира.info