Лев + (лев та два ведмеді)

image
29 Березня 2019, 18:11
Поділитися:

У власниці кінно спортивного к лубу «Магнат» Наталії Попової постійно знаходять притулок дикі тварини, які потребують допомоги. Іноді тимчасово, а іноді — на постійній основі. Нещодавно її звірине царство поповнилося новими постояльцями.

Лев’яче царство
«Вісті» розповідали читачам про 15-річну левицю Яну, яка минулої осені отримала посвідку на постійне проживання у Наталії Попової. Іншої перспективи вижити і отримати нормальні умови для існування у тварини не було. Тут вона має і любов, і турботу, яких не бачила протягом свого попереднього життя.
А два тижні тому хазяйці довелося прийняти на постій ще одну левицю — молоду трирічну Деміру. Її історія традиційна. Тварина виховувалася поблизу Чернівеців, у якомусь монастирі. Потрапила туди маленьким кошеням. А коли виросла — утримання дорослого лева перетворилося на велику проблему. Щоб прийняти нову царицю-квартирантку знову довелося терміново вишукувати метал і варити клітку. Апартаменти встигли підготувати за одну ніч.
Лев + (лев та два ведмеді)
Їхали ведмеді на велосипеді
Ведмедиці Маша і Лора все життя виступали у мандрівному цирку з міста Дніпра. «Вісті» побачили їх наступного дня після переїзду до пані Наталії. Маша їздила в цирку на велосипеді, а Лора — на самокаті. Своє життя вони проводили або на арені, або у тісній клітці, де могли тільки сидіти, згорбившись, або лежати. Коли цирки з тваринами заборонили, від чотирилапих артистів почали масово позбавлятися. Багатьох просто приспали.
Лев + (лев та два ведмеді)
Лев + (лев та два ведмеді)
Сьогодні вони — квартиранти
Маші з Лорою та з левицею Демірою пощастило. Над ними взяла опіку організація «The Lawrence Anthony Earth Organization – Ukraine», яка займається захистом диких тварин. Вона взялася повернути їх у природне середовище. Звичайно, у дикій природі ці тварини не виживуть. Притулки з доглядом і природними умовами проживання підшукали за кордоном. Ведмеді поїдуть у розплідник у Румунії, а левиця — до Південної Африки. От тільки для того, щоб оформити документи на вивіз чотирилапих постояльців, потрібен час — не менше двох місяців. На цей період їх і оселили у гостинної господині «Магната». Ведмедиці охоче пригощаються морквою та яблуками. Хоча у їхньому раціоні має бути і м’ясо. З появою другої левиці потреба у м’ясі подвоїлася. Тому благодійна допомога для придбання корму тваринам дуже потрібна.

Для тих, хто бажає допомогти:
карта ПриватБанку 4731 1856 1037 2341 Попова Наталия Олеговна.
PayPal : [email protected]
qiwi.com/p/380503103563
Допомагати можна не лише коштами, але й свіжим м’ясом та металом для будівництва вольєру для Яни.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама