Мєлкіє подлєци… | Рідне місто

image
28 Березня 2019, 19:24
Поділитися:

Микола Неділько разом з Андрієм Шевченком поширили в соцмережах під заголовком «Зневага до ветеранів — від заробітчанина Сабадаша» текст наступного змісту; —

   «Якщо трудовий мігрант В. Сабадаш та його амбіційна команда не пам»ятає, то васильківчани нагадають, що українці поклали 10 мільйонів життів, щоб звільнити країну від коричневої чуми і перемогти у війні, яку спровокувала змова двух тиранів — Гітлера і Сталіна”.

В кінці тексту подали фотографії Меморіалу Слави, де проводяться ремонтні роботи, які плануються завершити до травневих свят.

Автори тексту і фотографій добре знали, що для підготовки Меморіалу до святкування Дня Перемоги виділені необхідні кошти і що там будуть проведені відповідні будівельні роботи.

Проте, запопадливо вислуговуючись перед своїми «господарями», які при Сабадашу втратили можливість наживатися за рахунок територіальної громади, Неділько разом з Шевченком, при подачі вищевказаної інформації, «сором»язливо” замовчали цей факт.

На мою думку, спекулювати на темі жертв війни і її ветеранів, можуть лише люди без честі і совісті, цинічні і аморальні.

Якщо конкретно про цих двох, то в цьому сенсі вони просто мєлкіє подлєци. Масштабніші за них їхні «господарі» – місцеві і ті, що проживають за межами нашого міста…

Джерело: Рідне місто