Шоу «Харизма»: до участі запрошують талановитих дітей 3-12 років

image
28 Березня 2019, 18:08
Поділитися:

1 червня, у День захисту дітей, уперше у Броварах відбудеться дитяче шоу «Харизма», – повідомила у FB  головна спеціалістка броварського відділу культури Ольга Кунцевська. Реєстрація дітей 3-12 років, які, в першу чергу, можуть здивувати безпосередністю та магнетизмом, триватиме до 21 квітня. 

Організовує шоу броварський відділ культури і відбуватиметься воно в рамках святкування Дня захисту дітей та фестивалю «БРОшки».

«Безперечно, всі діти талановиті та неповторні, – говорить, авторка проекту, головна спеціалістка броварського відділу культури  Ольга Кунцевська. –  Однак вони талановиті не лише в хореографії чи співах. Діти можуть надзвичайно швидко складати різних роботів чи віртуозно в три роки володіти іноземною мовою. Та цього разу на перший план виходять не просто уміння дитини. Учасники дивуватимуть глядачів, у першу чергу, своєю безпосередністю, характером, дружелюбністю та магнетизмом – одним словом харизмою».

Харизма  (грец. χάρισμα, «милість, божественний дар, благодать») – висока обдарованість, особлива  привабливість.

На шоу запрошують яскравих, ексцентричних дітей віком від 3 до12 років, які:

проявляють екстраординарні здібності у творчості, спорті, науці або інших сферах;
надзвичайно співають, танцюють, пишуть або читають вірші;
володіють розмовним жанром;
збирають кубик Рубіка за 1 хвилину;
готують лазанью не підглядаючи до рецепту;
мають власний популярний YouTube канал;
вдало конструюють роботів або шиють гарний одяг для ляльок;
і, що важливіше, не боїяься сцени і не лізуть за словом у кишеню.

Це буде не конкурс, а саме шоу, зазначає Ольга Кунцевська, адже не буде журі, яке ставить професійну оцінку, а будуть кілька експертиів із різних сфер творчості, бізнесу, психології та ін.  Саме вони, згідно з Положенням про шоу, визначатимуть харизматичність учасників. Для цього дитина повинна мати талант (будь-яка сфера його прояву), оригінально його представити  та показати силу своєї харизми у інтерв’ю з ведучим.

Шоу складатиметься з 2 турів.
Перший – відбірковий, відбудеться 27 квітня  у МКЦ «Прометей».
Серед претендентів експерти оберуть 6 найхаризматичніших дітей.

Учасники відбіркового туру отримають дипломи про участь та заохочувальні подарунки. Учасники, які пройдуть до ІІ-го туру, мають протягом квітня-травня відвідувати програму підготовки до головного шоу.

Фінальне шоу за участі переможців відбіркового туру відбудеться 1 червня на головній сцені в парку «Перемога». Учасники ІІ-го туру отримають нагороду «Харизма-2019» та цінні подарунки.

Реєстрація дітей для участі в шоу триватиме до 21 квітня. Для участі варто заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/mJXA58

Головне фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари