Нову амбулаторію на Порошинці заплановано відкрити до кінця квітня, – Ігор Кравцов

image
27 Березня 2019, 20:37
Поділитися:

Через місяць, орієнтовно під кінець квітня, заплановано відкрити нову амбулаторію по вул. Київській, 292. Ремонтні роботи в приміщенні сподіваються закінчити вже за два тижні. Про це 25 березня під час оперативної наради за участі міського голови розповів Ігор Кравцов, керівник Броварського центру первинної медико-санітарної допомоги.

На думку Ігоря Кравцова, за два тижні можна буде говорити про закінчення ремонту в приміщенні, яке відвели під нову амбулаторію на Порошинці. Однак, за прогнозами начальника відомства, остаточне відкриття та початок роботи організують на кінець квітня.

Головний вхід до приміщення амбулаторії

На вигляд, зовнішні роботи вже закінчені, лишилось лише трохи причепурити

Вид із торця та із “чорного” ходу теж пристойний

Раніше в приміщенні амбулаторії перебував магазин господарських товарів

Ігор Кравцов зазначає, що роботи в приміщенні майже завершені: будівельники вже вкладають лінолеум і плитку, на вулиці дороблюють підходи до майбутнього медзакладу.

Якщо зазирнути у вікно, то на вигляд усередині теж усе майже готове

Водночас очільник первинної ланки медицини міста зауважив, що ремонтники мають деякі проблеми. Минулої п’ятниці вже не вперше приміщення підтопили неблагополучні мешканці однієї з однокімнатних квартир зверху.

Як раніше розповідав Ігор Кравцов, амбулаторія буде призначена перш за все для мешканців нового величезного масиву із хмарочосів-новобудов неподалік. До закладу планують перевести по декілька лікарів із амбулаторій №4 (по вул. Ярослава Мудрого, 47) і №5 (по вул. Шевченка, 14). Таким чином мають розвантажити ці медичні заклади.

На цей час у Броварах діють 6 амбулаторій. Згадані вище (№№ 4 і 5) займають приміщення поруч із дитячою та дорослою лікарнями. Серед інших – одна з амбулаторій діє на Масиві (№2 по бульв. Незалежності, 12), іще одна – на Геологорозвідці (№6 по вул. Олександра Білана, 5). Також два заклади відкриті на Торгмаші: №1 по вул. Олімпійській, 8-Б та №3 по вул. Володимира Великого, 10.

Фото – Дмитро Карпій

Джерело: Трибуна Бровари