Плюс 25 грн: послуга щодо рідких побутових відходів для населення зросте

image
27 Березня 2019, 19:01
Поділитися:

КП «Броваритепловодоенергія» змінює тарифи на послугу із збирання, перевезення та утилізації рідких побутових відходів, – оголошення про це оприлюднено на офіційному сайті підприємства. Відтак, тариф на цю послугу для населення зросте на 25,10 грн.

Зміна тарифів відбудеться на виконання рішення виконавчого комітету Броварської міської ради від 21.05.2013 № 237 «Про визначення виконавця послуг із вивезення рідких побутових відходів» та у зв’язку зі зміною тарифу на послугу з централізованого водовідведення, збільшенням витрат на оплату праці, підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали та інші складові тарифу, – зазначено на сайті КП «Броваритепловодоенергія».

Плановий тариф, розрахований КП «Броваритепловодоенергія», становитиме:

Зауваження і пропозиції в КП «Броваритепловодоенергія» приймають до 10 квітня 2019 року включно. Їх просять надавати на паперових або електронних носіях на поштову адресу: м.Бровари, вул.Грушевського, 3-А, КП «Броваритепловодоенергія», або [email protected]ukr.net.

Нагадаємо, 15.05. 2018 р. виконком міської ради схвалив встановлення нових тарифів на послугу із збирання, перевезення та утилізації рідких побутових відходів. Економічно обґрунтовані тарифи на 1 м куб рідких побутових відходів рік тому виглядали так:

Відтак, тариф на цю послугу для населення зросте на 25,10 грн, для бюджетних установ – на 33, 20 грн, для підприємств та інших – на 37, 53 грн.

Джерело: Трибуна Бровари