Музика без світла: в столиці пройде незвичний концерт

image
26 Березня 2019, 13:40
Поділитися:

WWF в Україні та Svitlo Concert запрошують на концерт на честь Години Землі, щоб провести цей час з користю для планети та для себе.

На концерті вимкнуть усі електричні прилади та запрошують при світлі свічок насолодитися музикою, яку композитори присвячували землі та природі Прозвучить класична музика Моцарта, Вівальді, Штрауса, Баха, Бетховена тощо. 

Година Землі — щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої або передостанньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов’язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети. Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році, та отримала світову підтримку у 2008.

Цього року хвиля Години Землі прокотиться світом 30 березня в 20.30-21.30. ​​Тема цьогорічної кампанії продовжує закликати встановити власний Connect2Earth (“Злови зв’язок з Землею”) та підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який нам так потрібно відновити. Адже природа дає нам не тільки естетичну насолоду, але й послуги та багатства, без яких неможливо уявити наше життя — чисту воду та повітря, регуляцію клімату, їжу, ресурси та багато іншого.  

Коли: 30 березня о 20.00
Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6
Вартість квитків: 175-425 грн., на честь Години Землі: 2 квитки за ціною 1-го

Нагадаємо, в столиці проведуть кінофестиваль “маминих” фільмів

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ