Даїшників-хабарників водії хоча б боялися, а нових копів – узагалі не сприймають – Владислав Антонов

image
25 Березня 2019, 22:24
Поділитися:

«Останніми роками, особливо після зникнення з українських доріг Державтоінспекції, контроль на дорогах практично відсутній. Якщо раніше були «даїшники», які хоч і брали хабарі, але їх боялися, зараз же Патрульна поліція сприймається з гумором і водії некоректно висловлюються в її бік».

Про це сказав в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» засновник Інтернет порталу «dtp.kiev.ua» Владислав Антонов.

«Наразі водіння автомобілем у суспільстві сприймається як дещо саме собою зрозуміле. Досить часто людині дарують автівку із правами у комплекті. А такі фрази як «подарувати права» чи «купити права» – стали цілком природними, яким ніхто не дивується», – зауважив експерт.

«Наразі держава має навести порядок у цій сфері. Але знову ж таки, не можна розраховувати, що прийнявши ряд законів чи підзаконних актів, ми позбавимося порушень на дорогах», – вважає він.

Нагадаємо, в Україні пропонують змінити порядок видачі автомобільних посвідчень. Нещодавно у профільному Міністерстві внутрішніх справ підготували проект закону, який внесе одразу кілька важливих поправок до чинних правил.

Читайте також: На українських автошляхах запрацювало ще 25 радарів TruCam

Читайте також: Депутат Київради розповіла, скільки коштуватиме метро від Троєщини до аеропорту Жуляни

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV