Киянам повернули мільйони гривень за електрику

image
25 Березня 2019, 08:27
Поділитися:

Завершено процес перерахування помилкових сплат за електроенергію, здійснених споживачами у січні за старими реквізитами. «Київські енергетичні послуги» отримали від «ДТЕК Київських електромереж» та зарахували на особові рахунки клієнтів 39 млн грн. Перераховані суми клієнти можуть побачити в Особистому кабінеті, також вони будуть враховані у платіжках за електроенергію. Про це повідомила прес-служба компанії.

Нагадаємо, що у січні деякі кияни за звичкою сплатили рахунки за електроенергію попередньому постачальнику електроенергії – компанії «ДТЕК Київські електромережі», яка з 1 січня виконує функції лише оператора системи розподілу. Платежі від населення за спожиту в 2019 році електроенергію приймає тільки компанія «Київські енергетичні послуги», яка визначена державою єдиним постачальником універсальних послуг в Києві.

Наразі ще триває перерахування коштів, що були сплачені за електроенергію за старими реквізитами у лютому.

Клієнтам не потрібно звертатися на гарячу лінію чи до центрів обслуговування, писати якісь заяви. Ми самостійно вирішили питання з перерахуванням помилково сплачених коштів. Найзручніший спосіб переконатись у цьому – перевірити стан рахунку в Особистому кабінеті на сайті https://kep.com.ua, – каже директор «Київських енергетичних послуг» Віктор Мельников.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ