Відбулася сесія міської ради учнівського самоврядування

image
22 Березня 2019, 19:55
Поділитися:

Вони – юні управлінці. І вже зовсім скоро – керівники нашого міста та країни. Сьогодні у сесійній залі адмінбудинку рад відбулася сесія міської ради учнівського самоврядування сьомого скликання. Учні виважено та з повною відповідальністю підходять до участі в Раді та у житті громади.

 

Так, учні-депутати звітували про підсумки роботи міської ради учнівського самоврядування та представляли реалізовані лідерські справи, планували заходи. Зокрема, на сесії було прийнято рішення взяти участь у Всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою», Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця», у військово-патріотичній грі «Сокіл-Джура», у обласному зборі лідерів учнівського самоврядування Київщини «Ти лідер: твори, вивчай, перемагай», сприяти створенню Центрів медіації у школах та проводити систематичну просвітницьку діяльність запобіганню та протидії булінгу у класних колективах.

 

Перелік амбітних планів та участі у такій кількості проектів – головне свідчення максимально серйозного ставлення до у часті у Раді. Адже таке членство дає низку переваг. Це набуття не лише цінних знань і навичок з управління, а й активна участь у житті громади та суспільства, розвиток лідерського потенціалу тощо.

 

На сесію завітали міський голова Михайло Нетяжук, заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко, педагоги-організатори загальноосвітніх шкіл міста.

 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua