На конкурс виставлено 40 місць для реалізації овочів, фруктів та продукції власного виробництва

image
22 Березня 2019, 17:48
Поділитися:

Управління містобудування та архітектури Броварської міської ради вперше оголосило конкурс на використання/встановлення об’єктів для провадження підприємницької діяльності на адміністративній території Броварської міської ради. У конкурсі пропонують 40 місць для реалізації баштанних культур, фруктів, овочів, продукції власного виробництва сільськогосподарських виробників.

Як зазначено на сайті міськради, кінцевий строк прийняття документів 17 квітня 2019 року до 12:00. Плату за участь у конкурсі не передбачено.

Для участі у конкурсі претендент на кожний об’єкт конкурсу подає окремо наступні документи, дійсні на момент подачі:

заяву встановленого зразка із зазначенням номера об’єкта конкурсу;
копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
довідку з ДФС про відсутність заборгованості з податків, зборів та платежів;
конкурсні пропозиції: пропозицію з облаштування зовнішнього вигляду та цінову пропозицію у запечатаному конверті, на якому зазначається опис вмісту, заявник та номер об’єкта конкурсу;
дозвільні документи на здійснення певним видом діяльності;
документи, які підтверджують якість продукції.

Конкурсна пропозиція подається особисто, або надсилається поштою у закритому конверті на якому зазначаються повне найменування і місце знаходження організатора та учасника конкурсу із зазначенням порядкового номеру, повна назва об’єкта конкурсу, на який подається пропозиція.

Всі зазначені документи приймають за адресою: м. Бровари, вул. Гагаріна, 15 каб. 414, управління містобудування та архітектури Броварської міської ради (відділ містобудівної діяльності та реклами управління містобудівної діяльності та архітектури Броварської міської ради) в робочі дні з 09:00 до 16:00 (перерва 12:00 до 12:45).

Сам конкурс проводитиметься в управлінні містобудування та архітектури БМР 23 квітня о 14:00.

Перелік місць для провадження підприємницької діяльності:

Про суттєві умови проведення конкурсу, при яких обставинах комісія може відмовити в участі в конкурсі, на основі чого визначатиметься переможець  можна прочитати ТУТ.

Джерело: Трибуна Бровари