Засідання комісії з питань захисту прав дитини Сквирської райдержадміністрації

image
22 Березня 2019, 14:35
Поділитися:

Під головуванням заступника голови райдержадміністрації І.О.Петрусквич відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Сквирської райдержадміністрації

Розглядались наступні питання:

1. Розгляд заяви від матері вихователя ДБСТ родини Бондарів в якій вона просить розглянути питання щодо надання В. та В. статусу дітей, які постраждали в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Доповідач: Мошківська Ірина Вікторівна, Бондар Зінаїда Дмитрівна.

Пропозиція:

–         надання висновку комісії щодо доцільності або недоцільності надати В. та В.  статусу дітей, які постраждали в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

2. Розгляд питання про надання Є. статусу дитини яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Доповідач: Мошківська Ірина Вікторівна.

Пропозиція:

– надання висновку комісії щодо доцільності або недоцільності надати  Є. народження статусу дитини яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

 

 

3. Розгляд питання щодо доцільності або недоцільності повернення  малолітніх дітей  С. та В. в біологічну сім’ю батька І., село Сквирського району, Київської області.

Доповідачі: Пустоварівський сільський голова Скочинський Микола Олександрович, директор ДБ «Надія»..

Пропозиція:

–          надання висновку комісії щодо доцільності або недоцільності повернення малолітніх дітей С. та в біологічну сім’ю батька І.

 

4. Розгляд питання щодо доцільності або недоцільності повернення неповнолітньої А. в біологічну сім’ю Л. яка проживає за адресою: село Сквирського району, Київської області.

Доповідачі: Кононська Інна Миколаївна, Рудянський сільський голова Згардівська Наталя Анатоліївна.

Пропозиція:

– надання висновку комісії щодо доцільності або недоцільності повернення неповнолітньої А. в біологічну сім’ю Л.

5. Розгляд заяви від Л. яка проживає за адресою: село Сквирського району, Київської області в якій вона просить надати дозвіл на взяття опіки над малолітніми внуками А. та  Р. Доповідачі: Великополовецький сільський голова Марченко Галина Миколаївна, Пропозиція:

– надати Л. висновок на дозвіл встановлення опіки над малолітніми внуками.

6. Розгляд заяви від гр. С.,  яка проживає за адресою: м. Сквира, Київська область в якій вона просить заборонити спілкування гр. Щ. з її малолітнім сином, в з’язку з тим що гр. Щ. своєю неадекватною поведінкою лякає та наносить її малолітньому сину психологічну травму. Не одноразово бив заявницю в присутності малолітнього сина, чим його дуже лякав.

Доповідачі: Кононська Інна Миколаївна.

Пропозиція:

– пропонувати гр. Л. і звернутися до Сквирського відділку поліції з заявою про  психологічне насильство в сім’ї.

7. Розгляд заяви від Н., жительки села, Сквирського району, Київської області в якій вона просить дозвіл на взяття під опіку свого меншого брата І.

Доповіачі: Камінська Інна Олександрівна, Антонівський сільський голова Денисюк Вадим Вікторович.

Пропозиція:

–          надати висновок комісії про доцільність або недоцільність надання дозволу Н. дозвіл на взяття під опіку свого меншого брата І.

–          8. Розгляд листа від Білоцерківського механіко-енергетичного технікуму в якому вони просять надати дозвіл на відрахування з навчального закладу К.

–          Доповідачі: Камінська Інна Олександрівна.

Пропозиція: надати висновок комісії  про доцільність або не доцільність надання дозволу на відрахування з навчального закладу неповнолітнього К.

9. Розгляд листа від Сквирського районного центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді про виведення з обліку сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах ( список даних сімей додається).

Доповідачі: Мошківська Ірина Вікторівна.

Пропозиція:

– надати висновок комісії на погодження виведення сімей ( за списком) із обліку сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

10. Розгляд заяви від Ш., яка проживає за адресою: місто Сквира, Київська область щодо поновлення соціальних виплат на її малолітніх дітей  Р., Н., Т. та С. у, у зв’язку з тим що діти проживають з мамою, яка займається їх  вихованням, годує їх та одягає.

Доповідач: Кононська Інна Миколаївна.

Пропозиція:

– надання висновку комісії щодо доцільності або недоцільності поновлення Ш. на її малолітніх дітей.

11. Розгляд заяви від патронатного вихователя Кучер Лариси Віталіївни щодо виведення з патронатної сім’ї малолітню Ш. у зв’язку з тим що дитина потребує індивіального догляду.

Доповідачі: Камінська Інна Олександрівна, Кучер Ларису Віталіївну.

 

Пропозиція:

– службі у справах дітей та сім’ї Сквирської райдержадміністрації розробити проект розпорядження про виведення Ш. з сім’ї патронатного вихователя;

– службі у справах дітей та сім’ї Сквирської райдержадміністрації тимчасово влаштувати в сім’ю бабусі за заявою гр. Ш. малолітню онуку.

12. Розгляд питання про затвердження персонального складу міждисциплінарної команди для організації  соціального захисту дітей, для забезпечення найкращих інтересів дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю.

Доповідачі: Кононська Інна Миколаївна, Мошківська Ірина Вікторівна.

Пропозиція: внести до складу міждисциплінарної команди

Петрусевич Ірину Олександрівну – заступника голови райдержадміністрації;

Камінська Інна Олександрівна – провідний спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї райдержадміністрації;

Мошківська Ірина Вікторівна – директор Сквирського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

Заболотній Олександр Вікторович – начальник відділу освіти;

Рогоза Надія Анатоліївна – начальник УСЗН райдержадміністрації;

Сауліна Наталя Вікторівна – районний педіатер

Джерело: Сквира.info