Борщ із доставкою додому: київські ресторани та супермаркети змінили роботу

image
18 Березня 2020, 18:00
Поділитися:

Столиця на карантині. Закриті метро й ТРЦ, скасовані розважальні та освітні заходи. І хоч продуктові магазини працюють, не всі кияни наважуються вийти за необхідним з дому й все частіше звертаються до служби доставки. І до карантину цей бізнес був успішним – можна було замовити додому як готові страви з ресторанів, так і харчі та предмети першої необхідності з супермаркетів. І хоча служби попереджують, що через підвищений попит час доставки може трохи збільшитися, багато ресторанів надали знижки на продукцію, щоб під час карантину кияни змогли насолодитись улюбленими стравами.

«Вечірній Київ» підготував перелік сервісів, які можуть доставити усе, що потрібно із ресторанів та магазинів. Деякі ресторани та магазини готують страви «з собою». Тож можна зробити замовлення онлайн й забрати його у пункті видачі.


В інтернет-магазині Ашан можна замовити послугу самовивозу, тобто зробити замовлення онлайн й просто забрати його у пункті видачі чи у потрібному магазині, або ж замовити доставку до будинку.

  • Вартість доставки залежить від адреси.
  • Стандартна ціна по Києву: від 69 грн (до 40 кг у межах міста).
  • Самовивіз із гіпермаркету: послуга безкоштовна.
  • Доставка в зони області та передмістя Києва розраховується окремо.
  • За замовлення вагою понад 40 кг нараховуватиметься додаткова комісія у розмірі до 22 грн за кожні 10 кг перевищення.

Мережа гіпермаркетів МЕТРО теж доставляє замовлення будь-куди, достатньо лише обрати товари, що потрібні до корзини. Наразі доставка замовлень здійснюється у межах Києва та Київської області. Послуга доступна усім клієнтам МЕТRО, що підписали відповідну додаткову угоду про обслуговування на сайті shop.metro.ua.


У мережі гіпермаркетів Fozzy є послуга Fozzy Drive, її перевага у тому, що можна замовити онлайн продукти, оплатити їх карткою, обрати час, заїхати до магазину й забрати зібраний кошик. А замовлення на доставку покупці можуть відслідковувати онлайн прямо на сайті. Вартість по Києву – 69 гривень.


Також у столиці працюють служби з доставки.


Glovo 

Сервіс Glovo – це мобільний додаток, завдяки якому можна замовити доставку продуктів з будь-якого магазину чи страв з улюбленого ресторану, також кур’єри Glovo можуть сходити замість вас в аптеку, доставити їжу або відправити замість вас посилку. 

– Ми навіть привеземо вам ключі, якщо ви раптом забули їх. Все, що ви забажаєте. За лічені хвилини,  йдеться на сайті компанії.

Вартість сервісу залежить від відстані – чим меншу відстань долають кур’єри, тим нижча вартість доставки.

До слова, сервіс ексклюзивно доставляє замовлення з ресторанів швидкого харчування McDonalds.


Raketa

Сервіс «Ракета» – це мобільний додаток, який доставляє замовлення з понад сотні ресторанів столиці. Послуги з доставки у сервісу безкоштовні, а по часу вона займе до 60 хвилин, при цьому можна обрати доставку найближчим часом або вказати необхідний час, кур’єр все доставить вчасно: піцу, суші, здорову їжу, wok, вегетаріанські страви, шашлик, десерти й іншу смачну їжу. Навіть борщ обіцяють довезти гарячим.

До слова, сервіс ексклюзивно доставляє замовлення з мережі KFC.


Uber eats

Сервіс «Uber eats» – це додаток до сервісу таксі Uber. Водії Uber доставлять їжу з сотень ресторанів столиці. При оформленні замовлення, відображається орієнтовний час доставки й ціна замовлення, включаючи податок і вартість доставки. Якщо все вказано вірно, натисніть «Зробити замовлення». Оплата замовлення буде автоматично списана з вашої зареєстрованої карти, і готівка вам не знадобляться.

Виконання замовлення можна відстежувати в додатку онлайн. 


Eda.ua

Eda.ua – це всеукраїнський сервіс з доставки, що співпрацює з ресторанами, кафе і супермаркетами Києва. Швидкість доставки залежить від розташування ресторану і завантаженості служби, а вартість самої доставки безкоштовна. 


«Екіпаж сервіс»

На сайті «Екіпаж сервіс» представлено 800 ресторанів, у яких користувачі можуть замовити піцу, суші, пироги, шашлик, бургери, страви української, китайської, європейської кухні. Доставка і пакування замовлення – платні.


До того ж, безліч закладів та ресторанів мають свою доставку, варто лише зайти на сайт й зробити замовлення.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ