Коцюбинське отримало від благодійників 2 тисячі масок

image
17 Березня 2020, 17:03
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Заклади освіти, охорони здоров’я, працівники житлово-комунального господарства та інших організацій селища Коцюбинського на Київщині отримали від благодійників дві тисячі медичних масок. Про це повідомив в. о. селищного голови Сергій Даніш.

«Центр соціальної допомоги та реабілітації “Логос” і Асоціація християнських медсестер та волонтерів “Благо” передали Коцюбинській селищній раді 2 000 медичних масок. Ми одразу роздали їх працівникам шкіл, дитсадків, УЖКГ “Біличі”, амбулаторії та інших соцзакладів», – зазначив він у соцмережі та висловив вдячність благодійникам «за підтримку співвітчизників у цей складний час».

Також Сергій Даніш наголосив, що «починаючи з 13 березня весь громадський транспорт, яким користуються мешканці селища, активно дезинфікується: щоранку автобуси маршрутів №745 та №393 обробляються спеціальним розчином».

Водночас очільник
селища підкреслив, що місцева влада «наполегливо просить без нагальних
причин не користуватися громадським транспортом та уникати публічних місць».

Нагадаємо, в Ірпінському АТП щодня двічі дезинфікують майже 130 автобусів. Також дезинфекційні заходи протягом дня проводять водії. Крім того, в Ірпені обробляють спеціальними розчинами зупинки громадського транспорту, приміщення комунальних підприємств, під’їзди багатоповерхівок тощо.



Джерело: ITV