Сьогодні, 17 березня, із 23:00 метро припинить роботу, – Кличко. ВІДЕО | Трибуна

image
17 Березня 2020, 15:03
Поділитися:

Київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів сьогодні, 17 березня, з 23:00. Підземка не працюватиме, попередньо, до 3 квітня. Про це щойно повідомив столичний міський голова Віталій Кличко у своєму відео зверненні на Фейсбуку.

Водночас наземний пасажирський транспорт Києва працює в штатному режимі, дублюючи лінії метрополітену, зазначив Віталій Кличко.

 

Нагадаємо, як повідомив Кабінет Міністрів України, вчора уряд розпорядився припинити роботу метрополітенів із сьогоднішнього дня, 17 березня. А вже від завтра по 3 квітня будуть заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученнях.

Читайте також: Карантин у Броварах посилюється: закриття кафе і ТРЦ, скасування заходів, обмеження пересування

Від сьогодні в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Із 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торговельно-розважальні центри, інші заклади розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури повинні тимчасово припинити свою роботу. Дозволено надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресного доставлення замовлення за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту.

Дозволена торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна здійснювати банківську та страхову діяльність.

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари