Депутатів скликають на позачергову сесію: для боротьби коронавірусом | Трибуна

image
16 Березня 2020, 19:20
Поділитися:

Завтра, 17 березня, на 14:00 запланована 72-га позачергова сесію Броварської міської ради. Її скликають задля ухвалення рішень, які мають на меті недопущення поширення коронавірусної інфекції. Про це йдеться в сьогоднішньому розпорядженні міського голови.

Депутати розглянуть 9 питань. Перше з них передбачає зміни до бюджету міста. А третє – покликане змінити програму фінансової підтримки надання вторинної медичної допомоги в Броварській багатопрофільній клінічній лікарні. Решта питань – комунальні та земельні.

Порядок денний 72-ї позачергової сесії Броварської міської ради

Про внесення змін до рішення Броварської міської ради від 19.12.2019 року № 1174-67-07 «Про міський бюджет м. Бровари на 2020 рік» та додатків 2, 3, 5, 7.
Про приватизацію житлових приміщень гуртожитків.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 19 грудня 2019 року № 1748-67-07.
Про припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок у власність та у користування, надання згоди на відновлення меж земельної ділянки, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, припинення дії договору оренди земельної ділянки.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, продовження терміну укладення договорів оренди земельних ділянок, відмову у поновленні договору оренди земельної ділянки.
Про затвердження документації із землеустрою щодо надання в оренду та передачу земельних ділянок у власність громадянам, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, внесення змін до рішення Броварської міської ради.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів учасникам бойових дій.
Про відмову в наданні дозволів громадянам на розроблення проектів землеустрою, у відведенні земельних ділянок та в наданні земельної ділянки.

Зазначимо, сьогодні міський голова Ігор Сапожко повідомив про нові карантинні обмеження. Від завтра, 17 березня, мають закритися низка магазинів, ТРЦ, заклади громадського харчування. До того ж, людям буде заборонено пересуватися містом і в інших населених пунктах, окрім як задля нагальної потреби.

Фото – Антон Раков, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також:

Карантин у Броварах посилюється: закриття кафе і ТРЦ, скасування заходів, обмеження пересування

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари