Молода броварчанка попалась на крадіжці на ринку в Києві. ФОТО | Трибуна

image
14 Березня 2020, 19:23
Поділитися:

21-річна жителька Броварів, яка раніше вже потрапляла в поле зору правоохоронних органів, украла смартфон у киянки. За вчинене їй загрожує до 5 років позбавлення волі. Про це повідомляють у пресслужбі столичної Національної поліції України.

Як зазначають правоохоронці, випадок стався на вул. Мурманській, що неподалік ст. м. «Лісова» – на продовольчому ринку. Працівники карного розшуку поліції Києва побачили, як молода жінка підійшла упритул до киянки, що розглядала товар на прилавку. Скориставшись моментом, зловмисниця витягнула з кишені потерпілої ґаджет.

Про крадіжку свого телефона обкрадена дізналася від поліціянтів, указують столичні правоохоронці. Тепер слідчий відділ Деснянського управління розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – «крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб».

«Під час перевірки свідчень та на підставі зібраних фактів слідчі за погодженням з місцевою прокуратурою повідомили фігурантці про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі», – розповів начальник відділу поліції №1 Деснянського управління поліції Сергій Хархун, вказують правоохоронці.

Читайте також:

«Комкон» запобіг спланованій крадіжці в поліклініці. ФОТО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари