Няня на час карантину в Ірпені: де шукати і скільки коштує

image
14 Березня 2020, 15:43
Поділитися:

Днями в Ірпені оголосили карантин через поширення нового коронавірусу Covid-2019. Всі садочки і школи закрили до 3 квітня. Батьки вже ламають голову з ким лишати дитину.
Згідно із законом, батьки на час карантину мають право взяти відпустку. Але за свій рахунок. Можна попросити і відпустку за сімейними обставинами: 15 днів на рік, також без збереження зарплати. Тому, часто батьки обирають роботу і починають шукати няню.
Ми вирішили розібратися, як швидко знайти в Ірпені ту саму няню мрії.

Де знайти няню та скільки це коштує

Найпопулярніший спосіб — згадати про всіх знайомих з педагогічною освітою і запитати в них. Якщо таких немає — пошукати няню на профільних сайтах (наприклад, Наша Няня).
Там анкети поновлюють щодня. У такому випадку відбором резюме та організацією зустрічей з кандидатами доведеться зайнятися особисто.

Ще один варіант — пошукати у Facebook. Там пропонують за символічну плату приглянути за дитиною в період карантину. Ціни в них демократичніші, аніж на сайтах оголошень. 
Але пам’ятайте, що в соцмережах можуть бути люди без досвіду роботи та освіти.

Скільки коштує няня?

Фіксованої ціни немає. Година роботи няні в Ірпені, в середньому, 70 гривень. Усі ціни «від». Для новонароджених ціна за годину може бути дещо вищою. Дехто пропонує заняття репетиторства. Така послуга буде коштувати від 90 гривень.

Які документи має показати няня

медичну картку;
документ про освіту;
копії документів, зокрема паспорт;
довідку про несудимість.

Крім того, варто дізнатися, який у няні досвід роботи, в тому числі і особистий у вихованні власних дітей, і як вона ставиться до покарань малюків.
Нагадаємо, щов Ірпені оголосили карантин. В мерії також зауважили, щобудуть дезинфікувати маршрутки. Крім того,в регіоні закрили кінотеатри та відмінили всі масові заходи.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
ЧИтайте також: На Київщині запрацювала «гаряча лінія» з питань коронавірусу
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня